Komuna e Studeniçanit edhe një kamion të ri për transportimin e mbeturinave.

  0
  13

  Ndërrmarja Komunale Publike Studeniçani do të ofroj shërbim edhe më cilësor për qytetarët.
  Komuna jonë kamionin e ka siguruar si donacion nga Komuna Alltinova dhe Unioni Botërorë i Komunave Turke.
  Në emrin tim dhe në emër të gjithë qytetarëve të Komunës së Studeniçanit e Falënderoj kryetarin e Komunës Alltinova Dr. Metin Oral dhe Sekretarin gjeneral të Unionit Botërorë të Komunave Turke z.ri Fahri Solak.
  Falemnderit vëllezër, Ju jemi mirënjohës.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here