Regaip Mustafa i PDSH-së zgjidhet kryesues i Këshillit të Komunës së Studeniçanit.

  0
  37

  Regaip Mustafa i PDSH-së zgjidhet kryesues i Këshillit të Komunës së Studeniçanit.

  Komuna e Studeniçanit me kryesues të ri.
  Regaip Mustafa nga radhët e PDSH-së me 10 vota për zgjidhet kryesues i Këshillit të Komunës së Studeniçanit.

  Regaip Mustafën e kanë përkrahur 4 këshilltarët e PDSH-së, 3 këshilltarët e BDI-së dhe 3 këshilltarët e LSDM-së.

  Aleanca me besë dhe Partia Demokratike Turke votuan kundër.

  Regaip Mustafa u zotua se do të punoj në interes të qytetarëve dhe në bashkëpunim me kryetarin e komunës dhe administratën komunale do të koordinohen punët dhe çdo problem që ballafaqohen qytetarët do të mundohen ta zgjedhin.

  Urime, punë të mbarë dhe suksese.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here