ARTIKUJT E FUNDIT

Kryetari i Komunës së Studeniçanit z.Azem Sadiki mori pjesë në shpalljen e TOP 100...

Me ftesë të OEMVP sot me 13/12/2018, kryetari i Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiki mori pjesë në shpalljen e TOP 100 kompanive më të suksesshme në manifestimin tradicional...

Delegacion nga Stambolli viziton Komunën e Studeniçanit

Sot 13/12/2018 një delegacion nga Komuna Uskudar, Stambolll kryesuar nga drejtori i shkollës fillore Ixhadije (Icadiye) z. Mustafa Kir qëndruan në vizitë një ditore në Komunën e Studeniçanit ku...

Përfaqësuesi i Komunës së Studeniçanit (njësia për zhvillim ekonomik lokal) Riza Jaja merr pjesë...

Përfaqësuesi i Komunës së Studeniçanit (njësia për zhvillim ekonomik lokal) Riza Jaja merr pjesë në trajnim dy ditorë në Gjevgjeli (12-13 dhjetor 2018), me temë: Përpunim i programeve lokale...

INFORMIM – ИЗВЕСТУВАЊЕ

Komuna e Studeniçanit informon të gjithë qytetarët se afati i fundit, për parashtrim të kërkesave për LEGALIZIM të objekteve të ndërtuara pa leje dhe kompletimi i kërkesave me elaborat...

Kryetari i Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiki priti në takim kryetarin dhe përfaqësues...

Sot 05/12/2018, kryetari i Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiki priti në takim kryetarin dhe përfaqësues të shoqatës se Goranëve në Republikën e Maqedonisë. Temë e bisedës ishin aktivitet e...

Mbledhja e rradhës e rregullt e Këshillit të Komunës së Studeniçanit ku në mes...

U realizua mbledhja e rradhës e rregullt e Këshillit të Komunës së Studeniçanit ku në mes tjerash u miratua edhe rebalanci i buxhetit të Komunës së Studeniçanit për vitin...