Sot, 27/11/2019 kryetari i Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiku priti në takim kryetarin e Komunës Altinova/Turqi d-r.Metin Oral dhe guvernatori i Komunës Altinova Regaip Ahmet Ozyigit. U bisedua për bashkëpunimin e deritanishëm dhe mundësitë e bashkëpunimit në të ardhmen. Komuna...
Kryetari i Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiku dhe kryetari i Këshillit të Komunës së Studeniçanit z. Regaib Mustafa të pranishëm në manifestimin e organizuar nga Ambasada e Republikës së Shqipërisë me rastin e ditës së pavarësisë së shtetit...
Me dhimbje të thellë pranuam lajmin për tërmetin e sotëm që goditi Shqipërinë, me pasoja të rënda dhe humbje jetë njerëzish. Me këtë rast, u shprehim ngushëllimet më të sinqerta familjarëve të viktimave, gjithë popullit shqiptarë dhe institucioneve të shtetit. Në...
Realizohet mbledhja nr. 15 e Këshillit të Komunës së Studeniçanit ku në rend dite ishte vetëm një pikë: rebalansi i buxhetit të Komunës së Studeniçanit për votim 2019. Rebalansi u miratua nga ana e Këshillit të Komunës së Studeniçanit. * Се реализира...
Me ftesë të Unionit Botëror të Komunave Turke (TDBB), kryetari i Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiku nga data 03 deri më 09 nëntor 2019, qëndroi për vizitë zyrtare në Republikën e Turqisë, si pjesë e programit për shkëmbim...
Me datë 06/11/2019, sekretari i Komunës së Studeniçanit z. Burhanedin Nuhiju morri pjesë në punëtori për mbështetjen financiare të cilën e mundëson BE-ja🇪🇺, organizuar nga Delegacioni i Bashkimit Evropian. Në punëtori z. Nikola Bertolini, shefi i sektorit për bashkëpunim, prezantoi...
Kryetari i Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiku i cili ndodhet për vizitë zyrtare në Republikën e Turqisë, realizoi takim pune me kryetarin e Komunës Altinova d-r.Metin Oral. Vlen të theksohet se Komuna e Studeniçanit dhe Komuna Altinova, kanë bashkpunim...
🚧Asfaltohet rruga nr. 10 në Studeniçan me gjatësi prej 581m dhe gjerësi 3.5m si dhe nga 1m bankina nga të dy anët e rrugës. Mjetet financiare janë siguruar nga Agjencia për përkrahje financiare në bujqësi dhe zhvillimin rural dhe buxheti...
Në prani të kryetarit të Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiku dhe të pranishmëve tjerë, drejtori i NPK Studeniçani z. Erduan Saliju ndau kontratat për transformim të vendeve të punës nga ato me afat të caktuar në kontrata pune...
Asfaltohet rruga nr. 10 në Studeniçan me gjatësi prej 500m dhe gjerësi 4m si dhe nga 1m bankina nga të dy anët e rrugës. *** Се асфалтира улица бр. 10 во Студеничани. Улицата е со должина од 500м и ширина 4м...
0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -

Recent Posts