Sot, 13/12/2019, në prezenc të kryetarit të Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiku, drejtorit të SH.F.K. "Alija Avdoviq", administratës së komunës, arsimtarësve dhe shum nxënësve u lëshua në përdorim palestra sportive pas rikonstruimit të bërë. Ndryshe rikunstruimi i palestrës sportive...
Edhe pse mbeturinat grumbullohen rregullisht nga ana e NPK "Studeniçani", me kompensim simbolik mujor, disa qytetarë të pandërgjegjshëm vazhdojnë me shprehitë e tyre që mbeturinat ti hedhin "aty ku munden" e me këtë rrezikojnë edhe jetën e banorëve që...
Sot, 27/11/2019 kryetari i Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiku priti në takim kryetarin e Komunës Altinova/Turqi d-r.Metin Oral dhe guvernatori i Komunës Altinova Regaip Ahmet Ozyigit. U bisedua për bashkëpunimin e deritanishëm dhe mundësitë e bashkëpunimit në të ardhmen. Komuna...
Kryetari i Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiku dhe kryetari i Këshillit të Komunës së Studeniçanit z. Regaib Mustafa të pranishëm në manifestimin e organizuar nga Ambasada e Republikës së Shqipërisë me rastin e ditës së pavarësisë së shtetit...
Me dhimbje të thellë pranuam lajmin për tërmetin e sotëm që goditi Shqipërinë, me pasoja të rënda dhe humbje jetë njerëzish. Me këtë rast, u shprehim ngushëllimet më të sinqerta familjarëve të viktimave, gjithë popullit shqiptarë dhe institucioneve të shtetit. Në...
Realizohet mbledhja nr. 15 e Këshillit të Komunës së Studeniçanit ku në rend dite ishte vetëm një pikë: rebalansi i buxhetit të Komunës së Studeniçanit për votim 2019. Rebalansi u miratua nga ana e Këshillit të Komunës së Studeniçanit. * Се реализира...
Me ftesë të Unionit Botëror të Komunave Turke (TDBB), kryetari i Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiku nga data 03 deri më 09 nëntor 2019, qëndroi për vizitë zyrtare në Republikën e Turqisë, si pjesë e programit për shkëmbim...
Me datë 06/11/2019, sekretari i Komunës së Studeniçanit z. Burhanedin Nuhiju morri pjesë në punëtori për mbështetjen financiare të cilën e mundëson BE-ja🇪🇺, organizuar nga Delegacioni i Bashkimit Evropian. Në punëtori z. Nikola Bertolini, shefi i sektorit për bashkëpunim, prezantoi...
Kryetari i Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiku i cili ndodhet për vizitë zyrtare në Republikën e Turqisë, realizoi takim pune me kryetarin e Komunës Altinova d-r.Metin Oral. Vlen të theksohet se Komuna e Studeniçanit dhe Komuna Altinova, kanë bashkpunim...
🚧Asfaltohet rruga nr. 10 në Studeniçan me gjatësi prej 581m dhe gjerësi 3.5m si dhe nga 1m bankina nga të dy anët e rrugës. Mjetet financiare janë siguruar nga Agjencia për përkrahje financiare në bujqësi dhe zhvillimin rural dhe buxheti...
0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -

Recent Posts