Sot, 06.09.2019 kryetari i Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiki realizoi takim pune me kryetarin e Komunës së Çairit z. Visar Ganiu, në takim u diskutua mbi sfidat e menaxhimit të dy komunave dhe u shkëmbyen ide konkrete për...
Me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor, Sektori i arsimit në kuadër të Komunës së Studeniçanit dhe Organizata Humanitare "Kalliri i Mirësisë" dhuruan sot gjithsej 100 çanta shkollore të mbushura me mjete mësimore për nxënësit e shkollave...
Komuna e Studeniçanit në kuadër të projektit "përmirësim i qeverisjes në komuna" të programit për zhvillim të Kombeve të bashkuara UNDP, fitoi donacion një automjet (kamion) për ç'bllokim të rrjetit të kanalizimit fekal. Për automjetin në fjalë Komuna e Studeniçani...
Komuna e Studeniçanit shpreh mirënjohje dhe falenderime të panumërta për të rinjët nga fshati Maranë për aktivitetet e tyre ekologjike për të pastruar fshatin Maranë. Para disa ditësh u pastruan pjesët përreth rrugës kryesore në fshatin Maranë, ndërsa sot, me...
Ekipe të angazhuara nga Ndërmarrja publike për rrugë shtetërore në bashkëpunim me Komunën e Studeniçanit këto ditë janë duke kryer punime ndërtimore për mbushje të gropave dhe zgjerimin e rrugës lokale nga fshati Uji i kuq deri në malin...
Informohen banorët e Komunës së Studeniçanit dhe më gjërë, se ndalohet reptësisht shitja e kurbanëve në qendër të fshatit Studeniçan. Komuna e Studeniçanit për këtë vitë ka caktuar që shitja e kurbanëve të bëhet në parcelën e z. Orhan Shabani...
Në prag të festës së kurban Bajramit, me kërkesë të Komunës së Studeniçanit ekipet e NP "Higjiena Komunale" Shkup, bënë larjen e rrugëve dhe qendrës në Studeniçan. Falënderim të veçantë për drejtorin e NP "Higjiena Komunale" Shkup z. Abdusamed Shabani! *** Во...
Me datë 24/07/2019 u mbajtë mbledhja e 13 e Këshillit të Komunës së Studeniçanit. Ja edhe Vendimet e miratuara në këtë mbledhje: 1. Vendim për ndryshimin dhe plotësimin e Buxhetit të Komunës së Studeniçanit për vitin 2019, 2. Vendim për miratimin e...

APEL / АПЕЛ

Të nderuar obligues tatimor të Komunës së Studeniçanit, të gjithë Ju jeni dëshmitarë se periudhën e kaluar ju janë dorëzuar Aktvendimet për tatimet në pronë (në disa vendbanime ende shpërndahen) andaj bëjmë apel deri te ju që ti kryeni...

KOMUNIKATË

Komuna e Studeniçanit informon opinionin e gjërë në lidhje me deklaratat e drejtorit të Byrosë për zhvillim rajonal në ngjarjen e nënshkrimit të marrëveshjeve me komunat që kanë fituar mjete nga programi për zhvillim të barabartë rajonal për vitin...
0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -

Recent Posts