Sot, 21/09/2019 kryetari i Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiku vizitoi fudbollistët e ri të cilët ushtrojnë në Qendrën Rekreative Sportive në Studeniçan. Me këtë rast kryetari z. Sadiku ju dëshiroi suksese fudbollistëve dhe trajnerëve dhe u bë shpërndarja e...
A E DINI SE gjatë vitit 2018 vetëm 27% e obliguesve tatimorë të Komunës së Studeniçanit kanë paguar tatimin në pronë? Vlen të përmendet se çdo person fizik/juridik që ka pronë, obligohet të paguaj tatimin mbi pronën. Mjetet e grumbulluara nga...
Kryetari i Federatës së fudbollit të Maqedonisë së Veriut z.Muhamed Sejdini i shoqëruar edhe nga kryetari i Komunës së Çairit z. Visar Ganiu, qëndruan për vizitë zyrtare në Komunën e Studeniçanit, të cilët u mirëpritën nga kryetari i Komunës...
Sot, 06.09.2019 kryetari i Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiki realizoi takim pune me kryetarin e Komunës së Çairit z. Visar Ganiu, në takim u diskutua mbi sfidat e menaxhimit të dy komunave dhe u shkëmbyen ide konkrete për...
Me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor, Sektori i arsimit në kuadër të Komunës së Studeniçanit dhe Organizata Humanitare "Kalliri i Mirësisë" dhuruan sot gjithsej 100 çanta shkollore të mbushura me mjete mësimore për nxënësit e shkollave...
Komuna e Studeniçanit në kuadër të projektit "përmirësim i qeverisjes në komuna" të programit për zhvillim të Kombeve të bashkuara UNDP, fitoi donacion një automjet (kamion) për ç'bllokim të rrjetit të kanalizimit fekal. Për automjetin në fjalë Komuna e Studeniçani...
Komuna e Studeniçanit shpreh mirënjohje dhe falenderime të panumërta për të rinjët nga fshati Maranë për aktivitetet e tyre ekologjike për të pastruar fshatin Maranë. Para disa ditësh u pastruan pjesët përreth rrugës kryesore në fshatin Maranë, ndërsa sot, me...
Ekipe të angazhuara nga Ndërmarrja publike për rrugë shtetërore në bashkëpunim me Komunën e Studeniçanit këto ditë janë duke kryer punime ndërtimore për mbushje të gropave dhe zgjerimin e rrugës lokale nga fshati Uji i kuq deri në malin...
Informohen banorët e Komunës së Studeniçanit dhe më gjërë, se ndalohet reptësisht shitja e kurbanëve në qendër të fshatit Studeniçan. Komuna e Studeniçanit për këtë vitë ka caktuar që shitja e kurbanëve të bëhet në parcelën e z. Orhan Shabani...
Në prag të festës së kurban Bajramit, me kërkesë të Komunës së Studeniçanit ekipet e NP "Higjiena Komunale" Shkup, bënë larjen e rrugëve dhe qendrës në Studeniçan. Falënderim të veçantë për drejtorin e NP "Higjiena Komunale" Shkup z. Abdusamed Shabani! *** Во...
0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -

Recent Posts