Realizohet mbledhja nr. 15 e Këshillit të Komunës së Studeniçanit ku në rend dite ishte vetëm një pikë: rebalansi i buxhetit të Komunës së Studeniçanit për votim 2019. Rebalansi u miratua nga ana e Këshillit të Komunës së Studeniçanit. * Се реализира...
Me ftesë të Unionit Botëror të Komunave Turke (TDBB), kryetari i Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiku nga data 03 deri më 09 nëntor 2019, qëndroi për vizitë zyrtare në Republikën e Turqisë, si pjesë e programit për shkëmbim...
Me datë 06/11/2019, sekretari i Komunës së Studeniçanit z. Burhanedin Nuhiju morri pjesë në punëtori për mbështetjen financiare të cilën e mundëson BE-ja🇪🇺, organizuar nga Delegacioni i Bashkimit Evropian. Në punëtori z. Nikola Bertolini, shefi i sektorit për bashkëpunim, prezantoi...
Kryetari i Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiku i cili ndodhet për vizitë zyrtare në Republikën e Turqisë, realizoi takim pune me kryetarin e Komunës Altinova d-r.Metin Oral. Vlen të theksohet se Komuna e Studeniçanit dhe Komuna Altinova, kanë bashkpunim...
🚧Asfaltohet rruga nr. 10 në Studeniçan me gjatësi prej 581m dhe gjerësi 3.5m si dhe nga 1m bankina nga të dy anët e rrugës. Mjetet financiare janë siguruar nga Agjencia për përkrahje financiare në bujqësi dhe zhvillimin rural dhe buxheti...
Në prani të kryetarit të Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiku dhe të pranishmëve tjerë, drejtori i NPK Studeniçani z. Erduan Saliju ndau kontratat për transformim të vendeve të punës nga ato me afat të caktuar në kontrata pune...
Asfaltohet rruga nr. 10 në Studeniçan me gjatësi prej 500m dhe gjerësi 4m si dhe nga 1m bankina nga të dy anët e rrugës. *** Се асфалтира улица бр. 10 во Студеничани. Улицата е со должина од 500м и ширина 4м...
Fillojnë punimet ndërtimore për ndërtimin e dy rrugëve në f.Studeniçan me gjatësi prej 500m dhe 581m. Vlera e projektit është 7,173,841.00 denarë me tvsh të përfshirë, ndërsa mjetet janë siguruar nga Agjencia për përkrahje financiare në bujqësi dhe zhvillim rural...
Vendosen shtylla hekuri me ndriçues elektrik në oborrin e shkollës fillore komunale "Naim Frashëri" f. Studeniçan. Me këtë krijohen kushte më të mira dhe siguri më të lartë për nxënësit e ndrimit të dytë të cilëve orari i mësimit ju...
Me datë 28/🔟/2019 kryetari i Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiku priti në takim përfaqësues të Gjysmë Hënës së kuqe 🇹🇷 #TurkKizilay pranë zyrës së Izmirit. Në takim u bisedua për mundësinë e bashkëpunimit në fusha të ndryshme me theks...
0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -

Recent Posts