Претседател на советот на Општината

DocumentMujedin Abazi ka lindur më 10.02.1970 në f.Studeniçan. Shkollën fillore e kreu në SH.F. ‘’Naim Frashëri’’ në f.Studeniçan, ndërsa atë të mesmen në Shkollën e mesme ekonomike ‘’8 shtatori’’ në Shkup. Nga viti 2000 e këndej punon në Aeroportin ndërkombëtar të Shkupit.

Është i kyçur në politikë prej vitit 1992 dhe ende është aktiv. Flet gjuhën shqipe, maqedone, turke dhe serbo-kroate. Është i martuar dhe baba i 4 fëmijëve..