Kryetari i Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiku mirëpriti në takim zv.Drejtorin e Agjensionit...

(18.10.2018) - Sot kryetari i Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiku mirëpriti në takim zv.Drejtorin e Agjensionit për përkrahje financiare në bujqësi dhe zhvillimin rural z. AbdulSelam Selami. Në...

Prezentohet fizibiliti studimi për ndërtimin e sistemit të ujësjellësit dhe hidrocentraleve të vogla

(24.10.2018) - Sot, në hapësirat e Komunës së Studeniçanit, në prezenc të kryetarit të Komunës z. Azem Sadiku, drejtorit të NPK Studeniçani z. Erduan Saliju dhe të pranishmive tjerë,...

Përurohet palestra sportive në Studeniçan

19.09.2028) - Në prezenc të kryetarit të Komunës së Studeniçanit, kryetarit të BDI-së, ministrit të arsimit dhe shkencës, ministra, deputet dhe shum qytetarë të pranishëm, u përurua palestra...

Komuna e Studeniçanit fiton grant me vlerë prej 26.000 euro nga UNDP

Komuna e Studeniçanit njëra prej 3 komunave në regjionin e Shkupit që fitojn grant në vlerë prej 26.000 euro në kuadër të projektit “avancim i qeverisjes lokale” që implementohet...

Ambasadori i Hungarisë në RM, ekselenca e tij Laszlo Dux vizitoi Komunën e Studeniçanit.

(19.09.2018) - Kryetari i Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiki sot priti në takim ambasadorin e Hungarisë në RM, ekselenca e tij Laszlo Dux. Temë e bisedës në takim...

“Djepi” i mundjes, mirëpret mundësat më të mirë nga vendi dhe rajoni

Komuna e Studeniçanit me sukses realizoi manifestimin ndërkombëtar kulturoro-sportiv “Tradita vazhdon” 2018. Mysafirë special të manifestimit ishin kryeministri i vendit z. Zoran Zaev, kryetari i PDSH-së z. Menduh Thaçi dhe...