Mbrëmje e bukur në Studeniçan (FOTO)

Knaqësi e veçantë ishte për qytetarët e Komunës së Studeniçanit që ishim nikoqirë të Festivalit ndërkombëtarë të valleve popullore SKUPI. Sonte defiluan grupet e valleve nga Qiproja Veriore, Ukraina, Bosnja...

Komuna e Studeniçanit dhe RTM-Radio Shkupi programi në gjuhën shqipe, falë angazhimit të Redaktorit...

Komuna e Studeniçanit dhe RTM-Radio Shkupi programi në gjuhën shqipe, falë angazhimit të Redaktorit përgjegjës Haki Mustafa kanë pasur bashkëpunim shumëvjeçar. Kisha nderin dhe knaqësinë që sot të pranoj mirënjohjen...

Komuna e Studeniçanit është në anën e qytetarëve të saj.

Sot para qytetarëve që protestojnë për gjendjen e keqe të rrugës që lidhë vendbanimet Koliçan i poshtëm deri në Alldincë, ju dhashë sqarime se ne punën tonë e bëjmë...

Kryetari i Komunës së Studeniçanit Azem Sadiki uron festën e Kurban Bajramit

Të nderuar banorë tē Komunës së Studeniçanit! Këto ditë përjetojmë festën madhështore që Zoti ia dhuroi robërve të tij, festën e Kurban Bajramit. Kjo festë shpreh solidaritetin ndērmjet myslimanëve dhe...

Komuna e Studeniçanit organizon manifestimin tradicional në mundje “Tradita vazhdon” 2018

L A J M Ë R I M Informojmë banorët e Komunës së Studeniçanit dhe opinionin e gjërë se Komuna e Studeniçanit në bashkëpunim me Klubin e mundjes “Studeniçani” me...