Kryetari i Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiku i ftuar në emisionin 99 minuta...

Sot, 18/03/2019, kryetari i Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiku i ftuar në emisionin 99 minuta në 📺 Klan Maqedoni. Gjatë emisionit kryetari shpalosi projektetet që i ka realizuar Komuna...

Buletini zyrtar i Komunës se Studeniçanit – Службен гласник на Општина-Студеничани – Бр. Nr....

Buletini-zyrtar-i-Komunes-se-Studenicanit-Службен-гласник-на-Општина-Студеничани-Бр.Nr.-08-2019

Këshilli i Komunës së Studeniçanit realizoi mbledhjen e rradhës

Me datë 15/03/2019 realizohet mbledhja e 8-të e rregullt e Këshillit të Komunës së Studeniçanit, ja edhe Vendimet e sjellura në këtë mbledhje: 1. Miratimi i proçesverbalit nga mbledhja e...

Kryetari z.Azem Sadiku, në cilësinë e të ftuarit special të ambasadorit të Hungarisë në...

Me datë 14/03/2019, kryetari i Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiku, në cilësinë e të ftuarit special të ambasadorit të Hungarisë në Shkup ekselenca e tij Dux László István,...

Kryetari Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiku i shoqëruar nga sekretari i Komunës z....

Sot, kryetari i Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiku i shoqëruar nga sekretari i Komunës z. Burhanedin Nuhiju, morën pjesë në forumin konsultativ IPA II Programi për bashkëpunim ndërkufitar...

Kryetari i Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiku takim pune me zv.drejtorin e Agjensionit...

Kryetari i Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiku realizoi takim pune me zv.drejtorin e Agjensionit për përkrahje financiare në bujqësi dhe zhvillimin rural z. Abdulselam Selami. Temë e bisedës ishte...