Përurohet palestra sportive në Studeniçan

19.09.2028) - Në prezenc të kryetarit të Komunës së Studeniçanit, kryetarit të BDI-së, ministrit të arsimit dhe shkencës, ministra, deputet dhe shum qytetarë të pranishëm, u përurua palestra...

Komuna e Studeniçanit fiton grant me vlerë prej 26.000 euro nga UNDP

Komuna e Studeniçanit njëra prej 3 komunave në regjionin e Shkupit që fitojn grant në vlerë prej 26.000 euro në kuadër të projektit “avancim i qeverisjes lokale” që implementohet...

Ambasadori i Hungarisë në RM, ekselenca e tij Laszlo Dux vizitoi Komunën e Studeniçanit.

(19.09.2018) - Kryetari i Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiki sot priti në takim ambasadorin e Hungarisë në RM, ekselenca e tij Laszlo Dux. Temë e bisedës në takim...

“Djepi” i mundjes, mirëpret mundësat më të mirë nga vendi dhe rajoni

Komuna e Studeniçanit me sukses realizoi manifestimin ndërkombëtar kulturoro-sportiv “Tradita vazhdon” 2018. Mysafirë special të manifestimit ishin kryeministri i vendit z. Zoran Zaev, kryetari i PDSH-së z. Menduh Thaçi dhe...

Kryetari i Komunës së Studeniçanit Azem Sadiki uron të gjithë besimtarët mysliman Vitin e...

URIM - ЧЕСТИТКА Me rastin e fillimit të Vitit të Ri Islam Hixhri 1440, Komuna e Studeniçanit uron të gjithë besimtarët mysliman për fillimin e këtij viti. Qoftë ky Vit i...

Komuna e Studeniçanit organizon SPEKTAKËL të paparë në mundje ”Tradita vazhdon” – 2018

Komuna e Studeniçanit organizon SPEKTAKËL të paparë në mundje ''Tradita vazhdon'' - 2018. Marin pjesë mundës nga vendi dhe rajoni. Data: 16.09.2018 ( E Diel) Vendi: Qendra rekreativo-sportive në Studeniçan Koha: 12:00 Jeni të...