Пријавете проблеми

Keni problem apo pyetje?

Пријавете го проблемот до надлежните органи на општината, доколку имате какви било прашања, слободно пополнете го формуларот подолу. Ние ќе ве контактираме што е можно поскоро.

Сите барања се разгледуваат во текот на редовното работно време од понеделник до петок, од 08:00 до 16:00 часот.

[contact-form-7 id=”5997″ title=”Kontakt”]