Udhëheqës i departamentit për përcaktimin dhe mbledhjen e tatimeve, tarifave dhe shtesave tjera

Контакт

Име: Riza Jaja
Тел: 070-660-456
E-mail: riza.jaja@hotmail.com
Работно време: 08:30-16:30