Mbledhja e rradhës e rregullt e Këshillit të Komunës së Studeniçanit ku në mes...

U realizua mbledhja e rradhës e rregullt e Këshillit të Komunës së Studeniçanit ku në mes tjerash u miratua edhe rebalanci i buxhetit të Komunës së Studeniçanit për vitin...

Përfaqësues nga Komuna e Studeniçanit morën pjesë në Prezentimin final të projektit: “vendosje e...

përfaqësues nga Komuna e Studeniçanit dhe Sh. F. “Naim Frashëri” Studeniçan morën pjesë në Prezentimin final të projektit: “vendosje e sistemit për menaxhim me mbeturina nga paketimi, baterive dhe...

Punimet ndërtimore, për rikunstruimin e rrugës 2 në Maranë, vazhdojnë me intenzitet të plotë.

Punimet ndërtimore, për rikunstruimin e rrugës 2 në Maranë, vazhdojnë me intenzitet të plotë. *** Продолжуваат со полн интензитет, градежните работи за реконструкција на улица 2 во Морани. Shërbimi për informim Служба за...

Festohet Dita e Flamurit në të gjitha shkollat e Komunës së Studeniçanit.

Festohet Dita e Flamurit në të gjitha shkollat e Komunës së Studeniçanit. Gëzuar, rroftë Flamuri ynë kombëtarë. Azem Sadiki Kryetar i Komunës së Studeniçanit

Delegacion i Komunës së Studeniçanit në krye me kryetarin e Komunës së Studeniçanit z....

Delegacion i Komunës së Studeniçanit në krye me kryetarin e Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiki, përfaqësues të kompanisë së kontraktuar për ndërtimin e objektit për shkollë fillore në...

Sekretari i Komunës së Studeniçanit z. Burhanedin Nuhiju mori pjesë në prezentimin e Metodologjisë...

Sekretari i Komunës së Studeniçanit z. Burhanedin Nuhiju mori pjesë në prezentimin e Metodologjisë për implementim të analizës funkcionale në institucionet e sektorit publik. Në këtë prezentim morën pjesë kryetar...