ARTIKUJT E FUNDIT

Lëshohet në përdorim palestra sportive në Batincë

Sot, 13/12/2019, në prezenc të kryetarit të Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiku, drejtorit të SH.F.K. "Alija Avdoviq", administratës së komunës, arsimtarësve dhe shum nxënësve u lëshua në përdorim...

Qytetarët e pandërgjegjshëm vazhdojnë të dëmtojnë ambientin jetësor!

Edhe pse mbeturinat grumbullohen rregullisht nga ana e NPK "Studeniçani", me kompensim simbolik mujor, disa qytetarë të pandërgjegjshëm vazhdojnë me shprehitë e tyre që mbeturinat ti hedhin "aty ku...

Kryetari dhe guvernatori i Komunës Altinova vizitojnë Komunën e Studeniçanit

Sot, 27/11/2019 kryetari i Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiku priti në takim kryetarin e Komunës Altinova/Turqi d-r.Metin Oral dhe guvernatori i Komunës Altinova Regaip Ahmet Ozyigit. U bisedua për...

Kryetari z. Azem Sadiku i pranishëm në manifestimin e organizuar nga Ambasada e Republikës...

Kryetari i Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiku dhe kryetari i Këshillit të Komunës së Studeniçanit z. Regaib Mustafa të pranishëm në manifestimin e organizuar nga Ambasada e Republikës...

Komuna e Studeniçanit: Lutemi për vëllezërit dhe motrat tona në Shqipëri

Me dhimbje të thellë pranuam lajmin për tërmetin e sotëm që goditi Shqipërinë, me pasoja të rënda dhe humbje jetë njerëzish. Me këtë rast, u shprehim ngushëllimet më të sinqerta...

Miratohet rebalansi i buxhetit – Се усвои ребалансот на буџетот

Realizohet mbledhja nr. 15 e Këshillit të Komunës së Studeniçanit ku në rend dite ishte vetëm një pikë: rebalansi i buxhetit të Komunës së Studeniçanit për votim 2019. Rebalansi u...