Kryetari i Këshillit

Kryetari i Këshillit Komunal 

Regaip Mustafa ka lindur me datë 12.04.1984 në fshatin Batinc. Shkollën fillore e kreu në vendlindje ndërsa atë të mesmen në Shkollën e mesme “Zef Lush Marku” Shkup (2000-2004). Studimet e larta i kreu në Fakultetin Filologjik pranë Univerzitetit shën Qirili dhe Metodi, drejtimi: albanologji (2005-2011). Nga viti 2011 e këndej punon në si arsimtar i gjuhës shqipe në Sh. F. “Alija Avdoviq” Batincë. Në zgjedhjet lokale të vitit 2017 kryesoi listën për këshilltarë komunalë të PDSH-së në Komunën e Studeniçanit, pasi u zgjodh për këshilltar komunal në mbledhjen e parë të Këshillit të Komunës së Studeniçanit u zgjodh për kryetar këshilli.