Kryetari

Аzem Sadiki u lind më 1 shkurt, 1971, në Studeniçan. Shkollën fi llore e kreu në SHF ,,Naim Frashëri” në Studeniçan ndërsa të mesmen në gjimnazin matematiko-natyror “Xhevdet Doda” në Prishtinë. Studimet i ka vazhduar në Shkup në Universitetin “MIT” në drejtimin e biznes-menaxhmentit.

Ka punuar si kontabilist në ndërmarrjen familjare.

Nga viti 2000-2005 ka qenë kryetar i komunës së Studeniçanit.

Në periudhën prej 2007-2009 ka qenë drejtor i Shtëpisë së studentëve ,,Pellagonia” në Shkup.

Ndërsa pastaj sërish u zgjodh kryetar i Komunës së Studeniçanit në mandatin e dytë në peridhën prej 2013-2017.

Qytetarët e Komunës së Studeniçanit i dhanë besimin që për here të tretë të zgjidhet kryetar i Komunës së Studeniçanit për periudhën 2017-2021.

Është i martuar dhe baba i katër fëmijëve.