Kryetari z. Sadiku priti drejtorin e ISRMV m-r Xhevat Kicara

Sot kryetari i Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiku realizoi takim me drejtorin e ISRMV m-r Xhevat Kicara ku u bisedua për mundësit e bashkpunimit në të ardhmen ndërmjet...

Kryetari z.Sadiku, realizon takim pune me drejtorin e Inspektoratit Komunal Shtetëror z. Sali Ajdini

Kryetari i Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiku dhe drejtori i NPK “Studeniçani” z. Erduan Saliju, realizuan takim pune me drejtorin e Inspektoratit Komunal Shtetëror z. Sali Ajdini. *** Градоначалникот на...

Kryetari z. Sadiku, realizon takim pune me drejtorin gjeneral të NP “Ujësjellësi dhe Kanalizimet”...

Sot, 18/02/2019 një delegacion i Komunës së Studeniçanit në krye me kryetarin z. Azem Sadiku realizoi takim me drejtorin gjeneral të NP ''Ujësjellësi dhe Kanalizimet'' Shkup z. Dushko Veskovski,...

Ministri i Kulturës Asaf Ademi në emër të traditës shum vjeçare të Studeniçanit manipulon...

Ministri i Kulturës Asaf Ademi në emër të traditës shum vjeçare të Studeniçanit manipulon mjetet e buxhetit Studeniçani do të vazhdon ta ruaj me xhelozi sportin e mundjes. Për këtë gjë...

Së shpejti fillojnë punimet për ndërtimin e sheshit në Studeniçan

Sot, 06/02/2019, pas përfundimit të procedurave të nevojshme në Ministrin e Financave - njësia për MSIP projekte, nënshkruhet kontrata për fillimin e punimeve ndërtimore për realizim të projektit: Rikunstruim...

Vendim për zgjedje të kandidatit për avancim

Në vazhdim keni të bashkangjintur dosjen në verzionin PDF VendimPerZgjedhjeRiza