Komuna e Studeniçanit fiton 3/3 projekte nga Agjencioni për përkrahje financiare në bujqësi dhe...

Sot, me datë 11/07/2019, kryetari i Komunës së Studeniçanit z.Azem Sadiku edhe zyrtarisht pranoi Vendimet për mbështetje financiare për realizim të 3 projekteve në Komunën e Studeniçanit. Vendimet i ndau...

Këshilli i Komunës së Studeniçanit realizoi mbledhje të jashtzakonshme/komemorative me rastin e vdekjes së...

Sot, 07/06/2019 me fillim prej ora 11:30, Këshilli i Komunës së Studeniçanit realizoi mbledhje të jashtzakonshme/komemorative me rastin e vdekjes së anëtarit të Këshillit të Komunës së Studeniçanit z....

Mbahet turne në futboll të vogël në Studeniçan

Më 07/06/2019 te salla e re sportive në Studeniçan nën organizim të Komunës së Studeniçanit u mbajt turne në futboll të vogël me nxënës të shkollave fillore pranë Komunës...

Kryetari i Komunës së Studeniçanit Azem Sadiki uron Fitër Bajramin

Urime Fitër Bajrami, qoftë bajram ç”do ditë e jetës suaj! ------- Shërbimi për informim i Komunës së Studeniçanit

Në Komunën e Studeniçanit u realizua konsultimi publik në lidhje me “Rehabilitimin e rrugës...

Sot më 28/05/2019 në sallën e mbledhjeve të Komunës së Studeniçanit u realizua konsultimi publik në lidhje me "Rehabilitimin e rrugës regjionale R2131, Draçevë - Studeniçan - Taor me...

Kryetari z. Sadiku, në iftar te Agjencia TIKA

Me ftesë të Agjencisë TIKA zyra në Shkup, kryetari i Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiku, me datë 28/05/2019 morri pjesë në iftarin e organizuar nga ana e vetë...