Kryetari z. Azem Sadiki realizon takim me drejtorin ekzekutiv të Deponisë Drisla z. Goran...

Me datë 31/01/2019 kryetari i Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiku i shoqëruar nga kryetari i Këshillit të Komunës së Studeniçanit z. Regaib Mustafa realizuan takim pune me drejtorin...

INFORMIM – ИЗВЕСТУВАЊЕ

INFORMIM - ИЗВЕСТУВАЊЕ Të nderuar bujq, Ju informojmë se Agjencioni për nxitje të zhvillimit nl bujqësi - Shkup, me datë 01.02.2019 (e Premte) me fillim prej ora 13:30 në hapësirat e...

Komuna e Studeniçanit në aksion intensiv për pastrimin e rrugëve nga borra

Ekipet e shërbimit dimëror të Komunës së Studeniçanit bashkë me NPK “Studeniçani” mbrëmë dhe sot janë duke punuar intensivisht në terren për pastrimin e borës nga rrugët lokale. Deri tani...

SHPALLJE INTERNE

Shpallje-interne (1) Fletparaqitje

Kryetari i Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiku realizoi takimin e parë në vitin...

Me datë 22/01/2019 (E Martë) kryetari i Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiku realizoi takimin e parë në vitin 2019 me drejtorët e shkollave fillore pranë Komunës së Studeniçanit. Në...

Vendim për zgjedje të kandidatit për avancim

Në vazhdim keni të bashkangjintur dosjen në verzionin PDF Vendim-p__r-zgjedhje-t__-kandidatit-p__r-avancim