ARTIKUJT E FUNDIT

Kryetari i Komunës së Studeniçanit Azem Sadiku i uron fitoren z. Metin Oral kryetar...

Qytetarët e Komunës Altinova sot kanë vendosur që Metin Oral të vazhdon të ushëheqë komunën Altinova edhe për një mandat tjeter i katërti me radhë. U gëzova shum sepse kryetari...

Komuna e Studeniçanit dhe Komuna e Rahovecit (Kosovë) bashkpunojnë për aplikim të përbashkët në...

Sot, 27/03/2019, një delegacion i Komunës së Studeniçanit në përbërje të vet kryetarit z. Azem Sadiku, kryetarit të Këshillit z. Regaip Mustafa dhe sekretari i Komunës z. Burhanedin Nuhiju,...

I N F O R M I M

I N F O R M I M Të nderuar banorë të fshatit Studeniçan, Ju informojmë se për shkak të punimeve ndërtimore për rregullimin e sheshit në Studeniçan, Komuna e...

Kryetari i Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiku i ftuar në emisionin 99 minuta...

Sot, 18/03/2019, kryetari i Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiku i ftuar në emisionin 99 minuta në 📺 Klan Maqedoni. Gjatë emisionit kryetari shpalosi projektetet që i ka realizuar Komuna...

Buletini zyrtar i Komunës se Studeniçanit – Службен гласник на Општина-Студеничани – Бр. Nr....

Buletini-zyrtar-i-Komunes-se-Studenicanit-Службен-гласник-на-Општина-Студеничани-Бр.Nr.-08-2019

Këshilli i Komunës së Studeniçanit realizoi mbledhjen e rradhës

Me datë 15/03/2019 realizohet mbledhja e 8-të e rregullt e Këshillit të Komunës së Studeniçanit, ja edhe Vendimet e sjellura në këtë mbledhje: 1. Miratimi i proçesverbalit nga mbledhja e...