Komuna e Studeniçanit: Lutemi për vëllezërit dhe motrat tona në Shqipëri

Me dhimbje të thellë pranuam lajmin për tërmetin e sotëm që goditi Shqipërinë, me pasoja të rënda dhe humbje jetë njerëzish.

Me këtë rast, u shprehim ngushëllimet më të sinqerta familjarëve të viktimave, gjithë popullit shqiptarë dhe institucioneve të shtetit.

Në këto çaste të vështira, lutjet tona janë për vëllezërit tanë dhe motrat tona në Republikën e Shqipërisë!
______
Komuna e Studeniçanit
Azem Sadiku – kryetar