Поставена сообраќајна сигнализација во Студеничани

🚧 Екипите на општина Студеничани во текот на денот направија одбележување на сообраќајната сигнализација на плоштадот во Студеничани.

Одбележени се местата за 🅿️, кружниот тек, 🚶 премини и др.

Се молст сите учесници во сообраќајот да се придржуваат на сообраќајните правила!
______
Служба за информирање на општина Студеничани