Regaip Mustafa i PDSH-së zgjidhet kryesues i Këshillit të Komunës së Studeniçanit.

Regaip Mustafa i PDSH-së zgjidhet kryesues i Këshillit të Komunës së Studeniçanit.

Komuna e Studeniçanit me kryesues të ri.
Regaip Mustafa nga radhët e PDSH-së me 10 vota për zgjidhet kryesues i Këshillit të Komunës së Studeniçanit.

Regaip Mustafën e kanë përkrahur 4 këshilltarët e PDSH-së, 3 këshilltarët e BDI-së dhe 3 këshilltarët e LSDM-së.

Aleanca me besë dhe Partia Demokratike Turke votuan kundër.

Regaip Mustafa u zotua se do të punoj në interes të qytetarëve dhe në bashkëpunim me kryetarin e komunës dhe administratën komunale do të koordinohen punët dhe çdo problem që ballafaqohen qytetarët do të mundohen ta zgjedhin.

Urime, punë të mbarë dhe suksese.

Lë përgjigjejen

Ju lutem shenoni komentin
Ju lutem shkruani emrin këtu