Regaip Mustafa i PDSH-së zgjidhet kryesues i Këshillit të Komunës së Studeniçanit.

Regaip Mustafa i PDSH-së zgjidhet kryesues i Këshillit të Komunës së Studeniçanit.

Komuna e Studeniçanit me kryesues të ri.
Regaip Mustafa nga radhët e PDSH-së me 10 vota për zgjidhet kryesues i Këshillit të Komunës së Studeniçanit.

Regaip Mustafën e kanë përkrahur 4 këshilltarët e PDSH-së, 3 këshilltarët e BDI-së dhe 3 këshilltarët e LSDM-së.

Aleanca me besë dhe Partia Demokratike Turke votuan kundër.

Regaip Mustafa u zotua se do të punoj në interes të qytetarëve dhe në bashkëpunim me kryetarin e komunës dhe administratën komunale do të koordinohen punët dhe çdo problem që ballafaqohen qytetarët do të mundohen ta zgjedhin.

Urime, punë të mbarë dhe suksese.