Kryetari z. Azem Sadiku i pranishëm në manifestimin e organizuar nga Ambasada e Republikës së Shqipërisë

Kryetari i Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiku dhe kryetari i Këshillit të Komunës së Studeniçanit z. Regaib Mustafa të pranishëm në manifestimin e organizuar nga Ambasada e Republikës së Shqipërisë me rastin e ditës së pavarësisë së shtetit shqiptar.

_______
Shërbimi për informim i Komunës së Studeniçanit