Kryetari dhe guvernatori i Komunës Altinova vizitojnë Komunën e Studeniçanit

Sot, 27/11/2019 kryetari i Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiku priti në takim kryetarin e Komunës Altinova/Turqi d-r.Metin Oral dhe guvernatori i Komunës Altinova Regaip Ahmet Ozyigit.

U bisedua për bashkëpunimin e deritanishëm dhe mundësitë e bashkëpunimit në të ardhmen.

Komuna e Studeniçanit dhe Komuna Altinova kanë bashkpunim në nivel vëllezërimi!
_____
Shërbimi për informim i Komunës së Studeniçanit