Komuna e Studeniçanit në aksion intensiv për pastrimin e rrugëve nga borra

Ekipet e shërbimit dimëror të Komunës së Studeniçanit bashkë me NPK “Studeniçani” mbrëmë dhe sot janë duke punuar intensivisht në terren për pastrimin e borës nga rrugët lokale.
Deri tani janë pastruar rrugët kryesore në: Studeniçan, Maranë, Batincë, rruga për në Koliçan të poshtëm, Koliçan të epërm dhe Cvetovë.

Në këto momente po punohet për pastrimin e rrugës lokale për në Pagarushë dhe Vërtekicë.

Gjatë ditës së nesërme do të punohet intensivisht për pastrimin e rrugëve prej Koliçanit të Epërm për në Kitkë dhe rrugës lokale për në Ellovë dhe Majën e Zezë.

Apelojmë deri te qytetarët të kenë durim dhe të kenë kujdes gjatë lëvizjes me automjete.

***

Екипите на зимската служба на Општина Студеничани заедно ЈКП “Студеничани” вчера и денес работат интензивно на терен за расчистување на снегот од коловозите на општинските улици.

До сега исчистени се главните улици во: Студеничани, Морани, Батинци, патот за Долно и Горно Количани и Цветово.

Во овие моменти се работи за чистење на локалниот пат за Пагаруша и Вртекиви.

Во текот на утрешниот ден интензивно ќе се работи на чистење на локалните патни правци од Горно Количани до Китка и патот за Елово и Црн Врв.

Апелираме до граѓаните да имаат трпение како и да бидат вмимателни додека се движат со моторни возила.

Shërbimi për informim i Komunës së Studeniçanit
Служба за информирање на општина Студеничани