Në prag të festës së kurban Bajramit lahen rrugët në Studeniçan

Në prag të festës së kurban Bajramit, me kërkesë të Komunës së Studeniçanit ekipet e NP “Higjiena Komunale” Shkup, bënë larjen e rrugëve dhe qendrës në Studeniçan.
Falënderim të veçantë për drejtorin e NP “Higjiena Komunale” Shkup z. Abdusamed Shabani!

***

Во пресрет на курбан Бајрам, по барање на општина Студеничани екипите на ЈП “Комунална Хигиена” Скопје извршија чистење и перење на улиците и центарот во Студеничани.
Голема благодарност до директорот на ЈП “Комунална Хигиена” г. Абдусамед Шабани!

—-
Shërbimi për informim i Komunës së Studeniçanit
Служба за информирање на општина Студеничани