Заврши делот од фекалната мрежа на канализација во улица 5 во с.Студеничани

Делот од фекалната мрежа на канализација во улица 5 во с.Студеничани останува во минатото, и нивниот долгогодишен проблем е решен.
Ние не застануваме тука, инвестициите во подобрување на патната инфраструктура продолжуваат уште понатаму, на секој пат, на секоја улица на нашата Општина.