Komuna e Studeniçanit edhe një kamion të ri për transportimin e mbeturinave.

Ndërrmarja Komunale Publike Studeniçani do të ofroj shërbim edhe më cilësor për qytetarët.
Komuna jonë kamionin e ka siguruar si donacion nga Komuna Alltinova dhe Unioni Botërorë i Komunave Turke.
Në emrin tim dhe në emër të gjithë qytetarëve të Komunës së Studeniçanit e Falënderoj kryetarin e Komunës Alltinova Dr. Metin Oral dhe Sekretarin gjeneral të Unionit Botërorë të Komunave Turke z.ri Fahri Solak.
Falemnderit vëllezër, Ju jemi mirënjohës.

Lë përgjigjejen

Ju lutem shenoni komentin
Ju lutem shkruani emrin këtu