Kryetari i Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiku i ftuar në emisionin 99 minuta në 📺 Klan Maqedoni.

Sot, 18/03/2019, kryetari i Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiku i ftuar në emisionin 99 minuta në 📺 Klan Maqedoni.
Gjatë emisionit kryetari shpalosi projektetet që i ka realizuar Komuna e Studeniçanit si dhe projektet që vijojnë.
Falënderim të veçantë për 📺 Klan Maqedoni për mundësinë!

Emisionin e plotë mund ta ndiqni më poshtë⬇️

https://www.facebook.com/713802742015621/videos/450617115514496/

***

Денеска, 19/03/2019 година, градоначалникот на општина Студеничани г. Азем Садику учествуваше на емисијата 99 минути во 📺 Клан Македонија.
Во текот на емисијата градоначалникот ги презентира реализираните проекти на општина Студеничани како и проектите кои што следат.
Голема благодарност до 📺 Клан Македонија за можноста!

Целата емисија може да ја следите подолу⬇️

——-
Shërbimi për informim i Komunës së Studeniçanit
Служба за информирање на општина Студеничани