Kryetari i Komunës së Studeniçanit Azem Sadiku i uron fitoren z. Metin Oral kryetar i Komunës Alltinova

Qytetarët e Komunës Altinova sot kanë vendosur që Metin Oral të vazhdon të ushëheqë komunën Altinova edhe për një mandat tjeter i katërti me radhë.

U gëzova shum sepse kryetari Metin është mik i imi dhe komunat tona kan pasur bashkëpunim të shkëlqyer.

Padyshim se do të vazhdojmë edhe në të ardhmen të bashkëpunojmë.

Në emrin tim dhe në emër të qytetarëve të Komunës së Studeniçanit i urojmë përzgjedhjen duke i uruar shum shëndet dhe suksese.