INFORMIM

Të nderuar banorë të fshatit Studeniçan, Ju informojmë se për shkak të asfaltimit të rrugës në qendër të fshatit, nesër (03/05/2019) duke filluar prej ora 08:00 në mëngjes e gjithë rruga prej para komunës në drejtim të rrugëve 1 dhe 2 do të jetë e pa lëvizshme për çfarë do lloji të automjeteve, deri sa të përfundojë asfaltimi i kësaj pjese.
Andaj të gjithë ata që kanë çfarë do qoftë angazhimi apo nevoje me automjetet e tyre, luten që automjetet/traktorët ti nxjerrin para orës 08:00, në të kundërtën nuk do të mund të levizin me automjete.
I lusim banorët të kenë mirëkuptim.

—–
Shërbimi për informim i Komunës së Studeniçanit