INFORMIM

Të nderuar banorë të vendbanimeve Studeniçan dhe Batincë, Ju informojmë se EVN Maqedoni do të fillon me masa represive siq është ndalesa e furnizimit me energjie elektrike për amvisëritë që kanë detyrime të pashlyera ndaj EVN-së, andaj me kërkesë të Komunës së Studeniçanit, kompania EVN ka pranuar që për këta dy vendbanime të lidhen kontrata me 99 këste, për borxhin deri në muajin qershor 2019 me kusht që fakturat për muajt 7,8 dhe 9 – 2019 të paguhen.

Me këtë rast Ju bëjmë apel të gjithë atyre që duan të lidhin kontrata me këste të drejtohen te zyret e EVN-së, Aerodrom.
————–
Shërbimi për informim i Komunës së Studeniçanit