Lajmërim

Në pajtim me Vendimin e Qeverisë nga nesër (e mërkurë) 11.03.2020 të gjitha shkollat fillore në Komunën e Studeniçanit përkohshëm do të ndërpresi procesin edukativo arsimor, si pjesë e masave dhe aktiviteteve për mbrojtje kundër përhapjes së virusit korona.

Për një prind me fëmijë deri në moshën 10 vjeçare, lejohet mos prezenca në vendin e punës në afat prej 14 ditësh në të gjitha institucionet publike dhe private.