Mirënjohje dhe falenderim!

Komuna e Studeniçanit shpreh mirënjohje dhe falenderime të panumërta për të rinjët nga fshati Maranë për aktivitetet e tyre ekologjike për të pastruar fshatin Maranë. Para disa ditësh u…