🔴 Në Koliçan të poshtëm po punojmë në ndërtimin e rrjetit të ri të...

Në Koliçan të poshtëm po punojmë në ndërtimin e rrjetit të ri të ujësjellësit nga burimi deri te rezervuari i ujit në gjatësi prej 3 km. ⚫️ Vo Dolno Koliçani...

Në fshatin Batincë po punohet intenzivisht në ndërtimin e rrjetit të kanalizimit atmosferik në...

Në fshatin Batincë po punohet intenzivisht në ndërtimin e rrjetit të kanalizimit atmosferik në gjatësi prej 400 m. Po zgjidhet edhe një problem i madh për qytetarët që jetojnë në...

Filloj viti i ri shkollorë në shkollat fillore të Komunës së Studeniçanit.

Filloj viti i ri shkollorë në shkollat fillore të Komunës së Studeniçanit. Këtë vit shkollorë kemi gjithësejtë të regjistruar 409 filloristë në klasën e parë dhe atë: - Në gjuhën shqipe...

Me datë 04.09.2018 përfunduan punimet ndërtimore për rregullimin e oborrit të Shkollës Fillore ”Naim...

Me datë 04.09.2018 përfunduan punimet ndërtimore për rregullimin e oborrit të Shkollës Fillore ''Naim Frashëri'' në Maranë. Komuna e Studeniçanit në vazhdimësi bënë përpjekje që të sigurojë kushte më të...

APEL / АПЕЛ

Të nderuar obligues tatimor të Komunës së Studeniçanit, të gjithë Ju jeni dëshmitarë se periudhën e kaluar ju janë dorëzuar Aktvendimet për tatimet në pronë andaj bëjmë apel deri...

Sot kryetari i Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiki priti në takim Jasir Asanin...

Sot kryetari i Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiki priti në takim Jasir Asanin fudbollisti i suksesëshëm nga Batinca-Komuna e Studeniçanit që luan për Partizanin nga Tirana. Shërbimi për informim...