Komuna e Studeniçanit organizon SPEKTAKËL të paparë në mundje ”Tradita vazhdon” – 2018

Komuna e Studeniçanit organizon SPEKTAKËL të paparë në mundje ”Tradita vazhdon” – 2018.
Marin pjesë mundës nga vendi dhe rajoni.

Data: 16.09.2018 ( E Diel)
Vendi: Qendra rekreativo-sportive në Studeniçan
Koha: 12:00

Jeni të mirëseardhur.