Përurohet palestra sportive në Studeniçan

19.09.2028) – Në prezenc të kryetarit të Komunës së Studeniçanit, kryetarit të BDI-së, ministrit të arsimit dhe shkencës, ministra, deputet dhe shum qytetarë të pranishëm, u përurua palestra sportive në Studeniçan.
Palestra në fjalë është investim i Ministrisë së arsimit dhe shkencës në bashkpunim me Komunën e Studeniçanit.
Në emër të kryetarit të Komunës së Studeniçanit dhe të gjithë banorëve, falenderojmë angazhimin e gjithë atyre që dhanë kontribut për këtë investim pa haruar kontributin e ish ministrit të arsimit tani më i ndjeri z. Abdilaqim Ademi.

Нова спортска сала пуштена во употреба во Студеничани

(19.09.2018) – Во присуство на градоначалникот на општина Студеничани, лидерот на ДУИ, министерот за образование и наука, министри, пратеници и многу граѓани се пушти во употреба новата спортска сала во Студеничани.

Оваа сала е инвестиција на МОН во соработка со општина Студеничани.

Shërbimi për informim i Komunës së Studeniçanit.
Служба за информирање на ОС.