Mirënjohje dhe falenderim!

Komuna e Studeniçanit shpreh mirënjohje dhe falenderime të panumërta për të rinjët nga fshati Maranë për aktivitetet e tyre ekologjike për të pastruar fshatin Maranë.

Para disa ditësh u pastruan pjesët përreth rrugës kryesore në fshatin Maranë, ndërsa sot, me 16/08/2019 me vet iniciativ në prag të fillimit të vitit shkollor, pastruan oborrin e shkollës fillore.

Vetëm me një bashkpunim të këtillë ndërmjet banorëve dhe pushtetit lokal mund të arrihet në përmirësim të kushteve për jetesë!

——–
Shërbimi për informim i Komunës së Studeniçanit