Përfaqësues të armatës së RMV-së në vizitë të Komunës së Studeniçanit

Sot, 26/12/2019, kryetari i Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiki priti në takim Major Bedri Rexhepi – kryeshef për marrëdhënie civilio-ushtarake në Komandën e VING-ut, Nënkolonel Femi Lumani – pilot në helikopter Mi8 si dhe bashkpuntorë tjerë.

Me këtë rast nga ana e kryetarit të Komunës dhe përfaqësuesve të armatës u bë shpërndarja e paketave për nxënësit e SH.F.K. Naim Frashëri f. Studeniçan.

Bashkëpunimi i Komunës së Studeniçanit me armatën e RMV-së, do të vazhdojë edhe në të adrhmen!
_________
Shërbimi për informim i Komunës së Studeniçanit