Екипите на општина Студеничани и ЈКП "Студеничани" го чистат еден дел од коритото не река Крњово. Освен градежните работи за изградба и реконструкција на локалните патишта, во исто време се грижиме и за одржување на животната средина. Целиме кон општина со...
Ekipet e Komunës së Studeniçanit dhe NPK "Studeniçani" bëjnë pastrimin e një pjese të shtratit të lumit Kërnjovë në fshatin Studeniçan. Përveç punimeve ndërtimore për ndërtimin dhe rikonstruksionin e rrugëve lokale, në të njëjtën kohë kujdesemi edhe për mirëmbajtjen e...

V Ë R E J T J E

Të nderuar pronarë të kompanive me seli në Komunën e Studeniçanit që ende nuk e keni paguar tatimin e caktuar nga komuna për kompanitë (i njohur në popull si: Firmarina) e që është obligim ligjor, Ju informojmë se ditëve...

О П О М Е Н А

Почитувани сопственици на фирмите со седиште во општина Студеничани кои сеуште немаат платено данок за фирмарина која е законска обврска, Ве известуваме дека во следните неколку дена ќе ви стигнат опомени за не подмирените обврски кон општина Студеничани. Доколку во...
Me shumë keqardhje e brengosje pranuam lajmin mbi brutalitetin e ushtruar ndaj njërit ndër futbollistët më të mirë jo vetëm të Komunës së Studeniçanit por edhe të vendit, Muzafer Ejupi. Me këtë rast, konsiderojmë që organet e rendit dhe ligjit...
Kompania e kontraktuar nga ana e Komunës së Studeniçanit është duke punuar intensivisht në rikonstruksionin e palestrës sportive në Sh. F. K. "Alija Avdoviq" f. Batincë. E gjithë kjo bëhet me qëllim që nxënësve tanë të ju ofrojmë kushte sa...
Vendimet nga mbledhja nr. 13 e Keshillit të Komunës së Studeniçanit, e mbajtur më 25/09/2019: 1. Verifikimi i mandatit të një anëtari të ri të Keshillit të Komunës së Studeniçanit; 2. Ndryshim dhe plotësim i rregullores për sistematizimin e vendeve të...
Sot, 21/09/2019 kryetari i Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiku vizitoi fudbollistët e ri të cilët ushtrojnë në Qendrën Rekreative Sportive në Studeniçan. Me këtë rast kryetari z. Sadiku ju dëshiroi suksese fudbollistëve dhe trajnerëve dhe u bë shpërndarja e...
A E DINI SE gjatë vitit 2018 vetëm 27% e obliguesve tatimorë të Komunës së Studeniçanit kanë paguar tatimin në pronë? Vlen të përmendet se çdo person fizik/juridik që ka pronë, obligohet të paguaj tatimin mbi pronën. Mjetet e grumbulluara nga...
Kryetari i Federatës së fudbollit të Maqedonisë së Veriut z.Muhamed Sejdini i shoqëruar edhe nga kryetari i Komunës së Çairit z. Visar Ganiu, qëndruan për vizitë zyrtare në Komunën e Studeniçanit, të cilët u mirëpritën nga kryetari i Komunës...
0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -

Recent Posts