Asfaltohet rruga nr. 10 në Studeniçan

Asfaltohet rruga nr. 10 në Studeniçan me gjatësi prej 500m dhe gjerësi 4m si dhe nga 1m bankina nga të dy anët e rrugës. *** Се асфалтира улица бр. 10 во Студеничани. Улицата е со…

INFORMIM

Të nderuar banorë të vendbanimeve Studeniçan dhe Batincë, Ju informojmë se EVN Maqedoni do të fillon me masa represive siq është ndalesa e furnizimit me energjie elektrike për amvisëritë që…