“Djepi” i mundjes, mirëpret mundësat më të mirë nga vendi dhe rajoni

Komuna e Studeniçanit me sukses realizoi manifestimin ndërkombëtar kulturoro-sportiv “Tradita vazhdon” 2018.
Mysafirë special të manifestimit ishin kryeministri i vendit z. Zoran Zaev, kryetari i PDSH-së z. Menduh Thaçi dhe kryetari i Komunës së Çairit z. Visar Ganiu për çka u jemi mirënjohës pa masë.
Falenderojmë përzemërsisht, të gjithë ata që dhan kontribut në këtë manifestim, mundësat, mysafirët, mediat etj.

Општина Студеничани успешно ја реализира меѓународна спортско-културна манифестација “Традицијата продолжува” 2018.
Специјални гости на манифестацијата беа премиерот на РМ г. Зоран Заев, претседателот на ДПА г. Мендух Тачи, градоначалникот на општина Чаир г. Висар Ганиу за што сме безрезервно благодарни.
Срдечна благодарност до сите кои дадоа придонес во оваа манифестација, борачите, гостите, медиумите и тн.

Shërbimi për informim i Komunës së Studeniçanit.
Служба за информирање на општина Студеничани.