Kryetari i FFM-së, vizitoi Komunën e Studeniçanit

Kryetari i Federatës së fudbollit të Maqedonisë së Veriut z.Muhamed Sejdini i shoqëruar edhe nga kryetari i Komunës së Çairit z. Visar Ganiu, qëndruan për vizitë zyrtare në Komunën e Studeniçanit, të cilët u mirëpritën nga kryetari i Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiki.

Temë e bisedës ishte bashkpunimi i FFM-së dhe Komunës së Studeniçanit për realizim të projekteve konkrete për zhvillimin e sportit në Komunën e Studeniçanit.

***

Претседателот на Фудбалската Федерација на Северна Македонија г. Мухамед Сејдини придружуван и од градоначалникот на општина Чаир г. Висар Ганиу, беа на службена посета во општина Студеничани, истите беа пречекани од градоначалникот на општина Студеничани г. Азем Садики.

Тема на разговорот беше соработката на ФФМ и општина Студеничани за реализација на конкретни проекти за развој на спортот во општина Студеничани.
————-
Shërbimi për informim i Komunës së Studeniçanit
Служба за информирање на општина Студеничани