Kryetari i Komunës së Studeniçanit z.Azem Sadiki realizoi takim me kryetarin e Komunës së Çairit z.Visar Ganiu

Sot, 06.09.2019 kryetari i Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiki realizoi takim pune me kryetarin e Komunës së Çairit z. Visar Ganiu, në takim u diskutua mbi sfidat e menaxhimit të dy komunave dhe u shkëmbyen ide konkrete për të qenë në shërbim sa më efikas të qytetarëve.

Të ardhmen e sigurtë mund ta krijojmë vetëm me përpjekje të përbashkëta!
————-
Shërbimi për informim i Komunës së Studeniçanit