U kry edhe një projekt i rëndësishëm për rininë dhe nxënësit e fshatit Koliçan...

U kry edhe një projekt i rëndësishëm për rininë dhe nxënësit e fshatit Koliçan i epërm. Fusha e sportit me kushte më të mira-me rrethojë kualitative. Sot kisha nderin dhe...

Komuna e Studeniçanit edhe një kamion të ri për transportimin e mbeturinave.

Ndërrmarja Komunale Publike Studeniçani do të ofroj shërbim edhe më cilësor për qytetarët. Komuna jonë kamionin e ka siguruar si donacion nga Komuna Alltinova dhe Unioni Botërorë i Komunave Turke. Në...

Azem Sadiki takohet me Ministrin per investime të huaja Dr. Bardhyl Dautin

Sot për vizitë zyrtare në Komunën e Studeniçanit ishte ministri për investime të huaja nga radhët e PDSH-së Dr. Bardhyl Dauti me kabinetin e tij. Biseduam për projekte konkrete që...